2013. március 4., hétfő



Marius Crowen, eddig megjelent művei, és megtalálhatóságuk:


Életgyümölcsök 2011:
Ebben az antológiában, két verset találhatunk az író tollából. Ha meg lehetne határozni leginkább istenes versek kategóriájába sorolhatnánk, a rövid írásokat. Bár ez igazán csalóka, hiszen mindekttőbe bele van rejtve egy - egy megdöbbentő történet is.











Sárkány éve antológia 2012:

 Az E Az E-book Könyvház és Kiadó, gondozásában jelent meg, a Megölni a királyt, c. novellája, ami azt bizonyítja, hogy vannak az ember életében olyan pillanatok, amikor képtelenek vagyunk logikusan cselekedni, ezt hívják végzetnek. Itt egy rövid életrajzot is találhatunk az írótól.
 Azt antológia itt rendelhető:
-book Könyvház és Kiadó, gondozásában jelent meg, a Megölni a királyt, c. novellája, ami azt bizonyítja, hogy vannak az ember életében olyan pillanatok, amikor képtelenek vagyunk logikusan cselekedni, ezt hívják végzetnek. Itt egy rövid életrajzot is találhatunk az írótól.
 Azt antológia itt rendelhető:

Ember a siker árnyékában 2011:
 Az író véleménye a könyvről: „ Sosem gondoltam volna, hogy ez a regényem készül először. Igaz, minden alkotásom olyan mintha a gyermekem volna, de ez egy kicsit mostoha gyermek. Nem azért mert nem jó a történet, de nem nagyon tartozik az írói világomba.  A részem, és ugyanúgy meggyászoltam a befejezését, akár a többinek.”
Megrendelhető:
E-book formájában:
Könyv formájában:
http://bookline.hu/product/home.action?id=111632&type=22&_v=Marius_Crowen_Ember_a_siker_arnyekaban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése