2013. április 6., szombat

Izomagyak

Tegnap este, kicsit pátyolgattam a megfázásom, mivel semmi lélekápoló fim nem volt a csatornákon( mivel most ilyesmire vágyom) megelégedtem a híradóval is.
Erre mit látok? Botrány az Izomagyak c. film miatt, először csak azt hittem média fogás, elvégre nagyon csípem Johnson művészurat ;) már ha, amit művel művészetnek nevezhető, röviden a lényeg csak annyi..
Hogy 80-as évekbeli valós bűnöző szervezetről szól az akció vígjáték, és el is érkeztünk a bibihez. Ugyanis, az események efféle jópofis tálalása miatt tört ki a botrány, ugyanis a valódi bűnözök, kegyetlen vérengző gyilkosok, és embereket raboltak el vertek agyon.
Pl. az egyik hölgy áldozatuk olyan dózisú lónyugtatót kapott, hogy örökre elaludt, a férjét pedig agyonverték szó szerint.
Nos no comment...Hollywood megint alkotott....de miért van az, hogy ennyire nem érdekel senkit a valóság, hogy még gúnyt is űznek belőle.
Mr: Johnsonról meg annyit, hogy ezzel a jópofa szerepével, bebizonyította...hogy tényleg csak egy izomagy(mondjuk látszik is)....Mark Walberg...meg hogy a fenébe adhatta a nevét ehhez a produkcióhoz....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése